Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2011 16:27 - Тайната история на България.
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 7650 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тайната история на България.
Тодор Живков - агент на царската Държавна Сигурност, един от много внедрени агенти и доносници в нелегалната тогава БКП.
След десталинизацията взема властта с помощта на другите останали скрити царски агенти в Партията.
Създава червена буржоазия невиждана в други соцстрани. Създава класата на активните борци с привилегии на родова аристокрация. Тази корумпирана червена буржоазия, а корупцията сред нея е толерирана от Живков набързо го предава за да стане истинска буржоазия вместо да го крепи на власт, както се надява.

Иван Славков - резидент на КГБ внедрен в семейството на Живков, тъй като руснаците подозират нелоялността на Живков.
Един от главните резиденти на КГБ в България, за това и остава на власт след падането на Живков, който е свален от руснаците, защото не изпълнява заповедите на Москва за престройка. Вечното Бате е отстранен от някои постове едва от Симеон Втори, който е свързан със Запада и ползва помощта на тайните служби на английските си роднини.

Илия Павлов - протеже на Иван Славков. Агент на Русия. Главен резидент на КГБ в българския бизнес. Най-богатия българин, основател на Мултигруп, от която произлизат ВИС, СИК и други мафиотски групировки. Баща на българската мафия. Тази мафия е част от шпионската мрежа на КГБ в България.
Илия Павлов става и пръв масон на България с помощта на КГБ. Масоните го произвеждат в ранг рептил (гущер), което е тяхна най-висока степен. За това Илия Павлов каза: "Време е гущерът да си откъсне опашката" - за легализирането на мафията в бизнеса.
Андрей Луканов - двоен агент работи официално за Москва, но е агаент на МОСАД и ЦРУ. МОСАД е дясна ръка на ЦРУ. Заедно с Огнян Дойнов, Дж. Максуел и други изгражда агентурна мрежа на ЦРУ и МОСАД в България и подготвя българския "преход".  Той е също създател на мафиотска агентурна мрежа от двойни агенти на ЦРУ.

Жан Виденов и Иван Костов са агенти на КГБ, само че Костов е прикрит двоен агент. Заблуждава ЦРУ, а работи за Москва.
Жан Виденов изпълнява плана на КГБ за създаване на Велика Сърбия под режима на лоялния на Москва Милошевич.  България е нестабилна след промяната и несигурна за Русия. За това Жан призна "сръбско малцинство" в България в подкрепа на претенциите на Милошевич за Западна България.
ЦРУ обаче не иска да прави Велика Сърбия на руската марионетка Милошович. САЩ по-късно ще използва кризата в Косова да свали Милошевич.
Андрей Луканов е задействан и подготвя със своята агетурна мрежа и мафия зърнената криза, като изнася житото на България. КГБ  разбира за заговора срещу Виденов и ликвидират ЛУканов, но е вече късно. Машината е задействана и по-късно Виденов е свален. С това ЦРУ и МОСАД постигат две цели. С отстраняване на Виденов на чело на БСП застава техния двоен агент Г.Първанов, който е бил внедрен и вербуван по-рано, вероятно от Луканов и съмишлениците му.

Промяната през Виденовата зима не донася очакваното от ЦРУ намаляване на влиянието на КГБ в България. Костов и други лидери на СДС са от ДС и работят за КГБ. За това ЦРУ организира завръщането на цар Симеон.

Илия Павлов обаче продължава да работи за КГБ и за засилване връзките на България с Русия. След като при посещението на Путин той засвидетелства намеренията си за сближване с Русия, ЦРУ решава, че Павлов е опасност за американското влияние в България. За това ЦРУ просто го отстрелват. Това е и символично отмъщение за убийство на главния резидент на ЦРУ Андрей Луканов. Резидент за резидент.
Започва "гангстерска война" ЦРУ отстрелва агенти на КГБ от бизнес и мафиотските среди. Една от основните дейности на тайните служби за  финансиране на секретни операции са нелегални фондове от търговия с наркотици и оръжие. Има и отмъщения - отстрелване на ЦРУ агенти от КГБ.
БСП обвинява Бойко Борисов за убийствата на мафиотите агенти на КГБ, защото го смята за служител на американците.

Но Бойко вероятно е агент на КГБ внедрен при царя, защото КГБ искало да има свой човек при пратения от Запада цар. Връзките си с Русия демонстрира неведнъж.
Бойко е антикомунист, вярно убили дядо му заради ТКЗСто, но това не му пречо да работи за капиталистическа Русия.

Волен Сидеров е основния крепител на правителството Бойко Борисов.
Волен Сидеров е агент на КГБ, който изпълнява задачата за спасяване политическата кариера на Доган. Ако Атака не плашеше турците и ромите за да гласуват за Доган, корумпираният политик отдавна да останал без електорална подкрепа.

Ахмет Доган е бивш агент ДС, но е вербуван и работи за КГБ. Той беше в кръга на руските резиденти Илия Павлов и Иван Славков.
Така агентурата на КГБ е подкрепя взаимно и се окопава във властта.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 183726
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031