Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 16:14 - Иран строи летящи чинии. Космическа програма на Иран
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 3725 Коментари: 0 Гласове:
2Инженерът по ядрени технологии Мехран Тавалоки Кеше предлага услугите си за развитиетото на технологията, използвана в новата иранска "летяща чиния". Неговата технология се базира на използване на магнетизма и гравитацията, за придвижване из Слънчевата система и извън нея.

Безкомпромисната информационна агенция "Фарс» публикува съобщение за медиите , в което се казва, че Иран е разработил "летяща чиния". Безпилотната "чиния", наречен "Zohan", както се твърди, е оборудвана с автопилот, GPS и система за обработка на изображения. Твърди се, че самолетът може да лети на закрито и открито.Първоначално, текстът на прессъобщението е с включена стандартна снимка на летящата чиния, което очевидно е взето от един стар научен филм. Това изображение, по-късно, е променено в изображение, което прилича на обикновен kvadrokopter. Такъв образ по-скоро означава, че няма нищо екзотично в това устройств.

Днес ядреният инженер, Мехран  Кеше, от който ние взехме интервю, публикувано в нашите новини преди две години, предлага услугите си за разработване на технология за управление и контрол на гравитацията, използвано от иранските НЛО, нещо, което вече е било представено в миналото преди официалните публикации в Иран.

Мехран Кеше е директор на фонда. Той твърди, че той е разработил специален плазменреактор, който позволява да се контролира гравитационните и магнитни полета за придвижване. За този реактор са регистрирани множество заявки за патенти, а подробности за техническото изобретение се обясняват в много уеб сайтове на фонда. Съществен е фактът, че в едно неотдавнашно интервю с Уилям Алек от Vortex Network News Кешетвърди, че неговата технология е включена в разработването на нова летяща чиния наИран. Той също така твърди, че неговата технология е прехвърлена на правителството на Иран преди няколко години и активно си сътрудничат с него. Това противоречи напредишното представяне, че чинията се явява някакъв вид многотурбинен хеликоптер.

 Мощен и достъпен двигател

Тази технология звучи прекалено хубаво за да е истина. Твърди се, че ще възпроизведатгравитационно и магнитно поле около самолета. Гравитационни и магнитни полета ще се използват от двигател. Те работят в една посока или в обратна посока по отношение на полетата, на други тела в космоса, като планети, звезди и дори галактики. Устройството, което тежи седем до десет килограма, както се твърди генерира генерира подемна сила отмного тонове. Подемната сила е създадена без необходимост от традиционните горива.Тези устройства са евтини за производство. Компонентите за малък реактор ще струватоколо хиляда долара.

Ползите от тази невероятна технология обхваща много аспекти и е насочена  къммногобройните проблеми, възникващи по време на космическите пътувания. Честно казано,се оказва, че това изобретение съчетава всички възможни технологии, свързани синициативата за създаване на измислени космически кораби. Например, магнитното поле, генерирано от въздухоплавателни средства за защита на астронавтите от космическатарадиация. Очевидно е, че това поле е толкова силно, че малките частици прах, които при нормални обстоятелства биха унищожили космически кораб, просто ще бъдат разпръснати на атомно ниво. Поради факта, че апаратът  ще създава свое собствено поле, астронавтите ще могат да се движат в него по обичайния начин и да имат същата степен на гравитация, все едно са на Земята. Това ще спомогне за предотвратяване на деградацията на мускулите и костите, срещани при липса на гравитация. Освен това астронавтите не биха чувствали инерционните ефекти по време на внезапно ускорение.

Ако заявените възможности, се потвърдят, то тази технология ще направи скок за човечеството в епохата на космическите изследвания, подобно на пътуването в серията"Star Trek". Твърди се, че тази технология ще предлага не само бърз полет (по-бързо отскоростта на светлината), но почти мигновено преместване в пространството. Теоретично,самолетът ще се движи до най-близката звездна система, отстояща на 4.2 светлинни години в секунда! Разбира се, тази технология предлага своите предимства и в атмосферата на планетата. Леталният апарат, който използва тази технология няма да влиза във физически контакт с въздуха, благодарение на силното магнитно поле около въздухоплавателното средство. Така ще се избегне бавното  придвижване и ще се избегне Sonic Boom(звуков удор). Също така се твърди, че апаратът ще бъде в състояние да се движи под вода, без никакво забавяне!

Потенциален проект, който може да промени теорията за гравитацията

Такава теория, въз основа на реактора, кайто генерира подобен капацитет, е потенциално революционна. Кеше посочва, че цялата материя (включително протони и електрони) са съставени от антиматерия, тъмна материя и обикновена материя. Гравитацията е генерирана от магнитни полета от различни видове вещества, които си взаимодействат едно с друго.Тези различни компоненти могат да бъдат освободени  едно от друго, когато се обръща веществото в плазмата. Изпълнението на такова лъчение може да позволи създаването насилно магнитно и гравитационно поле. Освен това, по същия начин може да се използва за генериране на неограничен източник на енергия. Това може да стане само чрез добавяне на специални намотки в непосредствена близост до въртящата се плазма.

Много лесно е да се отхвърли тази технология като фантастична, с изключение на факта, че вече са направени многобройни конкретни заявки за патенти. Очевидно е, че работата над технологията е решаващ проблем за създаване на двигателя . Има малки блокове (по-малко от Ј 10), които могат да генерират до един тон подемна сила. Тази технология се споделя от различни държави, включително САЩ, Иран и Русия. На НАСА и други агенции за космически изследвания, е представена цялата информация за технологията. Твърди се, че в момента се увеличава мащаба на технологията, но Keше казва, че не може да се говори за подробности.

Целта на фонда "КЕШЕ" е откриване на университет, където студенти от цял свят ще минават шест годишно обучение на технологии и разработване на такива системи, за да се завърнат по домовете и да учат други. Това гарантира, че всички държави ще имат достъп до тази технология. До 2015 г. фондът планира да създаде пълноценни въздухоплавателни средства, което ще позволи на туристите да посетят Луната.

Има три варианта. "КЕШЕ" е създал технология, свързана с важни научни открития, които имат потенциала да променят нашия свят, или той е абсолютен лъжец, или той прави илюзорни оферти. Между тези опции няма междинен вариант. Или са верни или не.Тоновете подемна сила на устройство, с тегло десет килограма не може да бъде грешка при измерването.

На другата страна е технологията «Star Trek»

По-долу е изложена позицията на автора относно реалността на тази технология. Авторът на статията искрено вярва, че това ще се окаже вярно. Освен това, няма причина, поради която изобретателят да лъже Тази технология позволява да се преодоляват  всякакми обстоятелства, при междузвездните пътешествия  и да предоставя неограничен източник на енергия. Ако изобретателят казва истината, нашата цивилизация може да отбележи напредък в 24 век ...
Тази технология не предлага нищо наподобяващо на това, което можете да видите в сериала "Стар Трек".

Двигател за деформация пространство? Изпробван!

Активна зона на деформация в космоса? Проверени!

Екрани? Проверени!

Изкуствена гравитация? Проверено!

Инерционни затихватели? Проверено!

Група дефлектори? Проверени!

Връзка с иранската « летяща чиния»

Критичен въпрос е да се получи потвърждение, че тази технология ще се използва в ирански НЛО-та. Нуждаем се един вид от официална  декларация или документ, който пряко се отнася до технологията за въздухоплавателните средства. Авторът е изпратил на  КЕШЕ  списък с въпроси за участието му в "летящата чиния". Въпросите, които бяха отправени към изобретателя, са представени по-долу, заедно с отговорите, които даде инженерът.

1) В последното си интервю споменахте, че има видео на реактора, който генерира тягата, но видеото не се обявява публично. Какво мислите, кога публиката ще може да го види?Отговор на КЕШЕ: "Решението, ще бъде взето от правителството на Иран".

2) Можете ли да си позволите да свържете директно технологията си с технологиите, използвани в иранските НЛО?

Отговор на КЕШ: "Ние публикувахме този материал в продължение на две години, а аз просто се върнах от Иран през януари след 7-дневна работна среща, която е документирана на моя форум, споменах, че Иран ще покаже космически технологии с времето. Това могат да ви кажат официалните представители от правителството на Канада, които взеха документите ми в Торонто, и те ще ви кажа кой съм и къде работя в Иран.

3) Вие лично виждали ли сте ирански "НЛО"? И ако е така, къде и при какви обстоятелства?Отговор КЕШ: "Аз проектирах  оригиналната система за тяга и го проверявах 2,5 години преди Иран. До това време Иран е създавал само ракети и дори не се споменава космическа програма. "

4) Осъществявали ли сте контрол на проектирането, разработването и тестването на "чиния"? Ако не, кой и как може да установи контакт с него?

5) Можете ли да опишете физическите и оперативни характеристики на "чинията" на Иран?

- Кой елемент се използва за генериране на плазмата? Отговор КЕШ: "Основни елементи".

- Колко голяма е тя?

- Колкота е подемната сила, която произвежда? Отговор КЕШ: "Това не е от съществено значение за системите за позициониране Magravs».

- Какъв е обхвата? Отговор КЕШ: "Във всяко място, тези системи нямат граници както конвенционалните системи с двигател."

- Колко бързо може да лети? Отговор КЕШ ". По-бързо от скоростта на звука в много, много пъти повече в условията на космоса"

- Мащабирани ли са  размерите? Отговор КЕШ: "Размерът зависи от полето."

- Възможно ли е да пътува по орбитата на Земята или извън нея? Отговор КЕШ: "Ние планираме "чинията" да се използва за мисии до Марс.

- На какво прилича? Отговор КЕШ: "На диск."

6) Имате ли някакви снимки на "чинията"? Бихте ли искали да споделите снимките с други хора?

7) Имате ли някаква допълнителна информация за иранските чиния, която можете да осигурите? Отговор КЕШ: "Вижте прессъобщението на Иран за космическата програма.Убеден съм, че първото кацане на "чиния" на Земята ще бъде в Йерусалим, както вече бе обяснено, и това е достатъчно добро за политическия език на Близкия изток ".
http://zahariada.blog.bg/technology/2011/04/21/iran-shte-praviat-quot-letiashti-chinii-quot.733479


Като се има впредвид, че Иран е съюзник на КНДР, която дава очевидни доказателства за напредъка на своята космическа програма, това може да не е лъжа.
Разбира се не се използва посочената в статията техника, тъй като тя е фалшива и е само за заблуда на противника, за дезинформация. С нея е невъзможно да се постигнат тези неща.
Истинската технология Иран крие в тайна и за това разпространява тези фалшиви сведения за иранската космическа техника, която всъщност е получил от Северна Корея.

Знаете ли че КНДР имат тайна космическа програма за овладяване на космоса, който използва авангардни технологии за космически полети и др.
Корийците правят явни демонстрации на своята космическа мощ и постижения в овладяването на космоса.
Ето например гигантски барелеф новите лица на планетата Марс е очевидно дело на КНДР космонавти.
Както виждаме това е профил на Ким Чен Ир. Над главата на Ким Чен Ир е изсечена глава на дракон. Това очевидно е направено за да се подчертае китайския произход на произведението на изкуството и да не го сбъркат със КНДР дело например. Драконът е символ КНДР и показва КНДР произход на паметника.

imageПрави впечатление и първия релеф-лице, който e незавършен. Очевидно е изоставен, защото космонавтите скулптури са размислили и са се отказали да го завършат. Това обаче е незавъшения профил на Сталин. Сталин не отречен в КНДР. Там не са отричали сталинизма никога, за разлика от бившия СССР, където още при Хрушчов се отказаха от Сталин. В КНДР Сталин е тачен наред с Ленин като велик водач и идеолог на комунизма. За това по начало КНДР са решили да направят наред с профила на Ким  и профил на Сталин, но са се отказали поради опасенията си от реакцията на Земята, защото в другите страни Сталин не е популярен и се плашат от него. Не са искали да уплашат американците със лика на Сталин.

image


Тези релефи са изсечени, така че да виждат от космоса за да ги видят на Земята. Нещо като: Ехо, тук сме. Виждате ли какво можем!

При съюзническите връзки между Иран и Северна Корея е напълно възможно тези страни  да имат авангардна космическа програма и да строят "летящи чинии".Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 140844
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031