Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 15:29 - САЩ - строители на НСР
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 2252 Коментари: 0 Гласове:
2



САЩ - строители на НСР. Това е фашистка система планирана и ръководена от финансовата олигархия. Целта й е да укрепи капиталистическата система и да я предпази от неизбежия й край предрещен от К. Маркс. Тя е алтернатива на комунизма. Главен нейн идеолог е Рокфелер. Този НСР се базира на диктатура и на съкращаване на "излишното" население. Излишно население е феномен резулта от засилването на експлоатацията. Hапример в древния робовладелски Рим има излишък от бедни, безимотни граждани, чийто имоти били заграбени от богатите. Докато в Рим недоимъкът боди до отрицателе прираст и съкръщава излишното население на империята от бедни, в САЩ планирали целенасочено съкращаване на бедните, чернокожите и еврейския пролетарият. Рокфелел финансирал и нацистите, които всъщност са негови агенти за осъществяване плана за американско господство. СССР и Германия да се избият във войната и САЩ да покорят изтощения победител от двубоя. Така САЩ ( управляващите го финансови магнати) искали да господстват още през 1945г, но СССР малко им промени плановете и трябваше да чакат цели 45 години.
Изтреблението на еврейския пролетариат е планирано, защото евреите са буден и интелигентен народ, което ги прави неудобни за експлоатация и пролетарии. Така едрата буржоазия иска да се оттърве от неудобните. А еврейте финсови магнати се отричат от народа и произхода си. Пример: немалко едри банкери и индустриалци от еврейски произход в Третия Райх при Хитлер служат на нацизма и Хитлер ги обявява за почетни арийци. Еничари е имало и има не само в България.
Опити за установяване на диктатура на НСР за щастие без траен успех в САЩ има при Айзенхауер, Буш и др.

ЕС имат планове за НСР подобни на американските, но за господство на ЕС (доминиран от Германия), а не на САЩ.

Китай е подмамен от САЩ да се бори за световно господство като капитализира икономиката си. Това е примамка. Пазарните капиталистически елементи възприети в китайската система днес създават капиталистическа, буржоазна класа в Китай.Това е основата за бъдещото разрушаване на комунизма в Китай. Събарянето на комунизма ще събори и самия Китай също като СССР и другите социалистически страни.
Така за световно господство остават два кандидата  - Западна Европа и САЩ, старите и нови господари на света.


Тагове:   китай,   сащ,   ЕС,   нср,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 183645
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031