Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2012 10:24 - Евреите - световно господство чрез парите
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 4196 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.08.2012 07:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Християнството е съществена част от евреиския заговор за завладяване на света.
Налагат на останалите робски морал и им промиват мозъците с християнските измами, а юдите остават с морал на господари и завладяват с коварство и подлост останалите, които са морал на роби.
А евреите стигнали до извода да постигнат господство с хитрост и коварство. Евреите наследили хитростта и коварството от семитите, а семитите (арабите) са хитри и коварни.
Опознали силата на парите и търговията от своите съседи семити финикийци и от по-късните господари на Ориента гърците евреите започнали да се стремят към световно господство чрез парите.
Не е ясно точно кога се появява това течение сред евреите, но през късното Средновековие вече има оформени подобни тайни учения и общества сред евреите. На базата на силата на парите евреите изграждат обслужващата ги масонска организация.
Кой създаде капитализма в този му вид - Не са ли юдео-масоните, архитектите и строителите на капитализма.
Капитализмът е оръжието на едрите капиталисти(евреи), с което завладяват и командват света.

Когато се появява утопичния социализъм (започнал с Утопията на Т.Мор,която всъщност никак не е утопична), евреите прозират опасността за световното си господство крепящо се на парите и създават контрасоциализъм - на илюминатите, които се създават от масоните и евреина-йезуит Адам Вайсхаупт.
Идеята на илюминатите била за господство на котерийна върхушка, тайна органиция и олигархия, в социалистическо общество.
Така илюминатите превзеха социализма отвътре и комунизмът всъщност бе реализиран като илюминастската програма за господство на номенклатурата. А номенклатурата съсипа и погуби комунизма (точно според плана на юдео-масоните).
Т.Мор и други ранни социалисти казвали, че управлението трябва да е поверено на мъдри, кадърни хора, което нещо е необходимо не само при социализма, но и при всеки друг строй, а не на котерийната олигархия със съмнителни качества.
Днес илюминатите командват в комунистическите страни - Китай, Корея, Куба, а юдео-масоните в капиталистическите страни, но всички те обслужват интересите на евреиската капиталистическа империалистическа олигархия.

Юдео-масоните направили буржоазните революции(САЩ, Франция и др.)за да може буржоазията да вземе властта и да се установи плутокрация - власт на парите, а това осигурява власт на едрия еврейски капитал.

В царска Русия нямало условия за буржоазна революция, за това евреите чрез илюминатите направили комунистическа революция с намерението после да преминат от комунизъм към капитализъм поради "неуспешно" строителство на комунизма.
Така след революцията и Гражданската война започнали ренесанс на капитализма - НЕП. Но в първоначалния план били пропуснали силната белогвардейска реакция и многобройната белогвардейска емиграция, която можела да се върне и отново да вземе властта. За това прехода към капитализма бил отложен докато отмре белогвардейското поколение емигранти, а потомците им вече нямало да имат връзка с родината и да могат да се върнат и вземат властта.
За това в партията направили подмолен преврат "ортодоксалните" комунисти начело със Сталин. Те се разправили с "буржоазните" комунисти - непмани, троцкисти и др.
След като СССР се възстановява от ВСВ и става световна супер сила, политиката на желязната ръка става излишна. Сталинизмът е ликвидиран и позва по умерена политика. "Разведряването" на Хушчов обаче заплашва да събори комунима, а белогвардейската емиграция е все още жизнена. За това започва Хрушчов е отстранен и започва "неосталинистката". Едва след отмирането на белогвардейското поколение номенклатурата просто предаде и продаде и комунизма като сами партийци и кагебешници станаха капиталисти като разграбиха държавната собственост.
Така строителството на капитализма в Русия мина през комунизма, но се забави с няколко десетилетия заради страха от белогвардейците, които можеха да се върнат на власт и тогава нямаше номенклатурния капитализъм да остане на власт като сега и да продължи да властва и граби от държавата и народа.




Тагове:   капитализъм,   евреи,


Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 184636
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930