Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2012 10:22 - ЦРУ стои зад радикалния ислям и тероризъм
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 1565 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.08.2012 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЦРУ създава и подържа тайно радикалния ислям и тероризма. Целта на САЩ е да дестабилизира страните от Близкия Изток за да се нуждаят от помощта на Големия Брат - САЩ. Освен това завладяват по -лесни дестабилизираните страни и региони.

ЦРУ създават и поддържат ислямския тероризъм. Под предлог борба с тероризма, който самите те създават и поддържат САЩ пращат войски в тази или онази страна, от където корпорациите да вземат нефт като в Ирак  или пък ЦРУ да търгува с наркотици като в Афганистан.
Близоста на Бен Ладен с Буш и службата му на ЦРУ са добре известни.

Освен това САЩ изполва радикалните форми исляма лахабитите  за да поддържа марионетените на САЩ монархически диктаторски режими като тези в Саудитска Арабия и Катар, където благодарение на радикалните форми на исляма няма и помен от демикрация и свобода. Така ръководените от САЩ шейхове могат да правя каквото си искат - тоест САЩ могат да правят каквото си искат в тези страни. А тези режими са по-радикални от Иран например.
Сега наемниците на ЦРУ и САЩ, ислямските терористи и Алкайда, се бият в Сирия като "бунтовници" за да дестабилизират странат и да бъде завладяна от САЩ и техните протежета турците.

Не е тайна че ЦРУ използваше и поддържаше радикалния ислям за да го използва срещу комунизма по време на Студената война. Тогава радикалния ислям служеше не само за сдържане на комунизма в Близкия Изток, но и срещу самите социзлистически страни като България например.Не беше много отдавна, когато ислямски терористи взривяваха влакове убивайки  жени и деца. Радикализирането на ислямската общност в НРБ принуди тогавашното ръководство да започне Възродителния процес за да противодейства на ислямския фундаментализъм.
Тази политика на САЩ да поддържат радикалния ислям и тероризма тайно чрез ЦРУ, а понякога и не чак токова тайно продължава и сега. Фанатиците ислямисти са марионетки в ръцете на САЩ и ЦРУ. Радикалния ислям крепи марионетните на САЩ диктаторски режими, които иначе народът би махнал отдавана. Религията е опиум за народите.
А ЦРУ създава и подържа терористите за да създаде повод за нови войни за завладяване на набедените държави. САЩ дестаблилизират близкоизточните страни за да завладеят и контролират региона.




Тагове:   САЩ,   ЦРУ,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 184748
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930