Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2011 14:42 - Луди управляват Русия - болните амбиции на Путин
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 1005 Коментари: 0 Гласове:
1



Путин води Русия по гибелен път. Път на игнориране на високите технологии и новата техника.
Той се стреми да завладее Европа с газ, докато Запада може да завладее Русия заради газ.
Ние видяхме, че Русия не е в състояние да спре падането на своите сателитни режими. На Кадафи и на други. Китай накрая ще бъде съборен от засилващото се подклаждано от Запада дисидентско движение. Русия също няма да остане незасегната от експанзията на Запада. Съдбата на Либия вероятно ще сполети и Русия в не чак толкова далечно бъдеще. Експанзията на Запада не може да бъде спрянa лесно.
Не е обяснимо, защо Путин е против високите технологии и новата техника.
Единственото обяснение е, че служи на илюминати - тайно общество подготвящо световна диктатура НСР.

Да видим какво прави Путин.
Путин в услуга на илюминатите използва руския HAARP за да даде "знак" като събори градче едноименното градче Крайстчърч (Христовата църква).
После събори Япония http://www.bnews.bg/article-24335 на инат.
Именно Москва и Токио имат неразрешен териториален спор около Курилските острови, част от които бяха залети от огромното цунами.
Случайно или не само преди няколко дни неуспешно завърши поредната консултация между Русия и Япония за статута им - неразрешен от Втората световна война.
През ноември миналата година руският президент Дмитрий Медведев дори посети един от островите, което бе прието като предизвикателство от Япония. Медведев се разходи и си купи риба без да прави никакви политически изказвания, но Токио реагира много остро. Премиерът на Япония Наото Кан заяви, че посещението на руския президент Дмитрий Медведев на Курилските острови е непростимо.
Няколко месеца по-късно през февруари след среща с министъра на отбраната на Русия Медведев заяви, че трябва да се разположи бойна техника за да гарантира сигурността на острова.

После, когато падна Триполи, Путин за отмъщение удари със земетръсното оръжие Вашингтон и Ню Йорк, но  САЩ не е обезоръжена Япония. Американската орбитална ПРО свали космическа ракета с товарен кораб "Прогрес" на руснаците за да им напомни за своето надмощие и кой командва парада.
След това Путин в безсилна ярост нанесе само символичен удар(Защото не може да си позволи истински удар) - ново земетресение в Перу, символичен акт на мъст срещу "децата на слънцето"-  неофашистите, които управляват САЩ.
После пък удари Североизточна Индия и Непал - пак символичен удар срещу тях - символичен удар срещу тяхната  мистична Мека - митичната  Шамбала.
Луди управляват Русия и тези разрушителни оръжия. Изтребват хиляди невинни хора - жертви на болните амбиции на Путин.
Като са безсилни срещу американската мощ -  да развиват науката и техниката си за да настигнат САЩ, а не да изтребват невинни хора от инат и безсилна ярост.


Тагове:   Русия,   земетресение,   Путин,   haarp,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 184647
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930