Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2011 14:11 - НЛО, НСР, СССР, САЩ, Китай и България
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 1312 Коментари: 0 Гласове:
1



Български НЛО от бъдещето от алтернативна реалност, в която комунизмът не е паднал, са се материализирали в древността от Черните дупки и са създали свои космически селения.
В древните предания останали от срещите с космонавтите от бъдещето космическата НРБ е наричана Нибиру.
Нибиру ще дойде да ни спаси преди да бъде окончателно унищожена България на земята. Големите космически станции на НРБ ще дойдат, когато успеят да пробият блокадата на Земята от други враждебно настроени космонавти дошли също от бъдещето.
В някои среди се говореше за голям опит за пробив на Нибиру(НРБ) през 2003г. Това верятно, обаче може да им отношение към гражданската война между идващите от различно варианти на времето в бъдещето български  космонавти.
Докато НРБ са живковисти и следват китайски модел комунизъм(след падането на СССР следват Китай).
При Кобол (Космическа България) е технократичен комунизъм и ползват японски модел в строителството на комунизма. Те са и по-войнствената фракция български космонавти - "ястребите" на България. Те се наричат и дракони за да се отличават от другите български фракции.
СССР. В космоса има и Съветски съюз от време, в което е успял да оцелее. Начело на този СССР е Хрушчов, най-реформаторски настроеният съветски ръководител.
Други космонавти дошли от бъдещето са:
Китай; Япония; Северна Корея; Иран; Германия и др.
САЩ - строители на НСР. Това е фашистка система планирана и ръководена от финансовата олигархия. Целта й е да укрепи капиталистическата система и да я предпази от неизбежия й край предрещен от К. Маркс. Тя е алтернатива на комунизма. Главен нейн идеолог е Рокфелер. Този НСР се базира на диктатура и на съкращаване на "излишното" население. Излишно население е феномен резулта от засилването на експлоатацията. Hапример в древния робовладелски Рим има излишък от бедни, безимотни граждани, чийто имоти били заграбени от богатите. Докато в Рим недоимъкът боди до отрицателе прираст и съкръщава излишното население на империята от бедни, в САЩ планирали целенасочено съкращаване на бедните, чернокожите и еврейския пролетарият. Рокфелел финансирал и нацистите, които всъщност са негови агенти за осъществяване плана за американско господство. СССР и Германия да се избият във войната и САЩ да покорят изтощения победител от двубоя. Така САЩ ( управляващите го финансови магнати) искали да господстват още през 1945г, но СССР малко им промени плановете и трябваше да чакат цели 45 години.
Изтреблението на еврейския пролетариат е планирано, защото евреите са буден и интелигентен народ, което ги прави неудобни за експлоатация и пролетарии. Така едрата буржоазия иска да се оттърве от неудобните. А еврейте финсови магнати се отричат от народа и произхода си. Пример: немалко едри банкери и индустриалци от еврейски произход в Третия Райх при Хитлер служат на нацизма и Хитлер ги обявява за почетни арийци. Еничари е имало и има не само в България.
Опити за установяване на диктатура на НСР за щастие без траен успех в САЩ има при Айзенхауер, Буш и др.
Нацисти - идват от Антарктида база 211, Нова Швабия, от бъдещето.
Те имат планове за НСР подобни на американските, но за господство на Германия, а не на САЩ. Те подкрепят ЕС (доминиран от Германия) за постигане на световно госпосподство.
Китай е подмамен от САЩ да се бори за световно господство като капитализира икономиката си. Това е примамка. Пазарните капиталистически  елементи възприети в китайската система днес създават капиталистическа, буржоазна класа в Китай.Това е основата за бъдещото разрушаване на комунизма в Китай. Събарянето на комунизма ще събори и самия Китай също като СССР и другите соцстрани.
Така за световно господство остават два кандидата  - Западна Европа и САЩ, старите и нови господари на света.


Тагове:   китай,   НЛО,   сащ,   СССР,   нср,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 183643
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031