Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 14:44 - Илюминатите са създадени с цел съсипване и разложение на противника
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 1769 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тъй като някои казват, че Кадафи бил комунист.
Кадафи не беше комунист. Той прилагаше система средна между комунизъм и капитализъм. Такава икономическа система ни е позната от италианските фашисти и германските националсоциалисти. А тях ги считат за капиталистически системи с някакви социални добавки, но капиталистически. Следователно при Кадафи си беше капитализъм не по-добър от този в Саудистка Арабия или Кувейт.
В Китай също системата от 1977 насам не е комунистическа. Тя е синтез от социализъм и капитализъм. В нея важна роля играе частния капитал. И тук виждаме същата система капитализъм, която прилагат Хитлер и Мусолини.
Китайците я използват за да постигнат две цели. Да могат представителите на партийната класа да забогатеят и в същото време да не бъде ограбена държавата им като в бившия СССР и соцстрани от Източна Европа.
Китай е част от световната капиталистическа система и носи големи печалби на западните компании, като им дава евтина работна ръка и суровини. По-голямата част от печалбите от китайското производство и стоки отиват е джобовете на западните капиталисти. Така че съвременен Китай е творение и придатък на западния капитализъм и ако някои разчита Китай да противостои на  капитализма и на Запада, се заблуждава. Те са едно, една система.

Проблемът на комунистическата система е, че не е комунистическа.
Комунизмът е безкласово общество, където всички са равни. Как е при комунистическата система.
Класи има и някои са по-равни от останалите.
Тази комунистическа система изобщо не е комунистическа. Тя е познатата ти от илюминатите Нов световен ред или "ред на любовта".
Управлението е в ръцете на котерийна върхушка, която се стреми да направи властта си вечна.(Точно илюминатите са котерия стремяща се към власт)
Олигархията разчита, че социалната система няма да поражда социално недоволство и съпротива срещу властта. С други думи - хляб и зрелища.

Проблемът на тази система е че управлението е в ръцете на некадърни, се вземат възможно по некадърни за да са лоялни към котерията, която ги държи. Иначе не биха ги търпели с тяхната некадърност на важни постове.
Така "комунистическата" система сама си реже клона на който седи, защото некадърното ръководство води всичко към провал. Икономика, политика, наука и техника - всичко. Така изоставането и упадъка на "комунизма" са неизбежен процес.
При капитализма е друга, тъй като тук властта се основава на собствеността, а не на постовете. Така капиталистът, който е собственик, може да назначи, наеме кадърни, способни хора на съответните постове и така капитализмът не страда така от некадърно ръководство като "комунизма".
Пост"комунистическия" капитализъм, обаче е по-нескопосан от западния капитализъм, защото все пак западните капиталисти са по-способни от нашите. Те са на по-високо интелектуално ниво, тъй като пост"комунистическата" капиталистическа класа е продукт на олигархията, котерията, която е продукт на отрицателна селекция: "Колкото по-некадърни, толкова по-добре."
(Това е в разрез с възгледите на социализма, който предвиждал управлението да се повери на мъдрите. - например при социалните утопии на Платон, Мор и др.)
Така виждаме, че падането на илюминатската "комунистическа" система е закономерно и неизбежно.
Днес комунистически системи са останали само в две страни:
Куба, където системата се поддържа от Русия - КГБ, като се разчита тя да спре проникването на американско влияние в страната и запазването й като руска база в близост до САЩ, пред портите на САЩ.
КНДР, където системата се поддържа от Китай (и Русия) за да служи като буфер срещу американците в Южна Корея. Китай предпочита войските и базите на САЩ и съюзниците му да са по-далеч от границата му. Така КНДР е буфер, китайски аванпост срещу американските сили. Донякъде и Русия е доволна от отдалечаването на САЩ от Владивосток, но основния поддръжник на КНДР е КНР.
Така виждаме, че комунистическата система се запазена в тези страни само от военнополитически стратегически интереси.

А също така виждаме, че борба между системите няма и никога не е имало,
а само икономически интереси - борба са ресурси и пазари.
САЩ воюваха срещу Ирак, Кадафи и други страни богати на петрол, но не закачаха комунистическите Куба и КНДР, които са бедни и нямат ресурси. Така нападнаха Садам, който всъщност нямаше оръжие за масово поразяване и вдигнаха олелия за иранската ядрена програма, докато в същото време не закачиха КНДР, която правеше атомни бомби.
С други думи Студената война не е свършила с падането на комунизма, защото целта бяха и са ресурсите на тези страни, а не системата. Войната няма свърши докато не бъдат завладени всичките ресурси.


Илюминатите като идеология и движение са създадени с цел разлагане и съсипване отвътре на противника отвътре.
Те са създадени срещу:
1) социалните движения на бедните. Първата цел на илюминатите е превземане и съсипване на комунизма и социализма. Така те обслужват богата, капиталистическата класа и финансовата олигархия.
2) Използват се срещу национален противник. Първите илюминати са създадени за подривна дейност и разложение на Бавария от йезуитите.
Болшевиките, илюминатите на Ленин са създадени от германските тайни служби за разложение на Русия.
Така виждаме че илюминатите са изключително опасни. По-опасни от масоните. А илюминатската система управлява и сега в Източна Европа: Русия, България и др.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 183720
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031