Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2012 09:21 - САЩ и Русия се опитват да унищожат България - тровят ни с шистов газ и радиация от АЕЦ, морят ни от глад и мизерия като ни разоряват с газ и АЕЦ
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 1123 Коментари: 0 Гласове:
2САЩ и Русия се опитват да унищожат България - тровят ни с шистов газ и радиация от АЕЦ, морят ни от глад и мизерия като ни разоряват с газ и АЕЦ   Плановете за добив на шистов газ освен печалба за американците целят да отровят водата на един голям регион на България и да погубят житницата на страната. така България ще бъде осъдена на отравяне и глад.
Това обслужва плана на САЩ за унищожение на България и последващо завладяване на територията й от щатските протежета - турците.
От друга страна Русия също планира унищожението на България с цел да завладее територията й. Този план е в ход от 1989г насам, като руската агентура управляваща България няколко пъти оставяше българския народ без основни хранителни продукти и системно разорява сраната в унисон с американците, които са другия "кандидат" завладяващ българската територия.
Така по своя план Русия мори българския народ с непосилно високите цени на газа и енергията.
Стига с тези атомни реактори. Радиацията е опасна, a да не говорим за постоянния риск от аварии.
Да не говорим колко скъпо струва АЕЦ.
За скъпия газ да не говорим. Така изсмукват и малкото останало от българската разорена икономика.
Има свободна енергия и тя трябва да се използва за да запазим националната сигурност на България - нейната независимост, суверенитет, живота и здравето на българите, тяхното благосъстояние. Нека използваме свободната енергия за спасението и просперирането на България и българския народ.

Единствения изход за България е СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ, която е алтернатива на отровата от шистовия газ на САЩ и гладната смърт от мизерия, на която ни подлагат кожодерите от КАПИТАЛИСТИЧЕСКА Русия.

Свободна енергия:

Уравнението на Шрьодингер показва, че квантите в ограничено пространство имат минимално ниво енергия.
Те не могат да имат произволни стойности на енергията, а само определени нива на енергия. Енергийно ниво или състояние със стойност 0 на енергията е невъзможно. Квантът има минимално енергийно ниво, по-ниски стойности на енергията са невъзможни.

Ако в ограничено пространство попадне квант с енергия по-ниска от минималното ниво на кванта за съответното пространство, тя се увеличава автоматично до минималното ниво енергия, тъй като по-ниски стойности на енергията са невъзможни.
От гледна точка на Принципа на неопределеността на Хайзенберг се увеличава неопределеността на импулса на кванта за сметка на намаляването на пространствената му неопределеност, неопределеността на местоположението или координатите.

Ако квантът е фотон, електромагнитна вълна, можем в спектъра на радиовълните да получим свободна енергия на този принцип.
Например в плътно затворена метална кутия се излъчват радиовълни от подходяща антена вътре в кутията. Размерите на кутията са по-малки от половината дължина на вълната, полувълната. Те не могат да преминат извън стените, отразяват се от тях и са затворени в ограничено пространство.
Тогава енергията им се увеличава от само себе си  до минималното ниво на енергията на фотоните, електромагнитните кванти за размера на кутията, тъй като тя е по-ниска от него при тяхното излъчване. (E=hv, v - честота, h - константа на Планк, Е - енергия на кванта)
Квантите с увеличена енергия и честота съответно се приемат от друга или други подходящи антени разположени в кутията. След това получения високочестотен ток се изправя с токоизправител. Така вече може да се използва за битови и промишлени нужди.


Това може да е било вече реализирано:

“С подкрепата на компаниите Pierce-Arrow Co. and General Electric през 1931 Тесла свалил бензиновия двигател от новият автомобил на фирмата "Pierce-Arrow" и го заменил със стандартен електромотор  без нито един от традиционно известните външни източници да захранване.

После купил от местния магазин за радиочасти 12 електронни лампи, няколко проводника, шепа резистори и събрал всичките тези придобивки в кутия с дължина 60 см, ширина 30 см и височина 15 см с две стърчащи навън пръчки с дължина 7,5 см. Закрепвайки кутийката зад седалката на шофьора, той издърпал пръчките и обявил: “Сега имаме енергия”. След това той карал колата една седмица със скорост до 150 км/ч.

Тъй като двигателят в колата бил без  батерии, тук възниква въпросът – откъде взема енергия? Тесла отговарял: “От етера около нас”. Хората не му повярвали и започнали да говорят лошо за него.

Това разсърдило Тесла, той свалил тайнствената кутия от транспортното средство и се върнал в лабораторията си в Ню-Йорк. Тайната му си отишла заедно с него!"

Предполага се, че кутията на Тесла (същата коятo монтирал в електромобила си) е съдържала осцилатор свързан с диполна антена, която излъчвала вълни, на които полувълната/половината им дължина е по-дълга от самата кутия. Те се отразявали от стените й(метални, но може и с мрежа от проводници - отражателна решетка) и се скъсявали  по квантовата механика и енергията им се увеличава( до Минималната енергия на кванта - вълна-частица в ограничено пространство, по-ниски стойности на енергията от нея са невъзможни - уравнение на Шрьодингер - минимална възможна стойност на енергията на кванта!) заедно със честотата и са се приемали от друга антена за увеличената честота, където се е получавал високочестотен ток, който може да cе изправя с токоизправител. Това може да се обясни и с принципа на неопределеност на Хайзенберг като при увеличаването на пространствената определеност  c намаляването на пространството, в което е ограничена вълната частица, се увеличава пропорционално импулса й и съответно енергията й.

За конкретната схема може само да се гадае.

Може да се предположи, че е използвал рамкова/диполна антена свързана с двулампови осцилатори за 2,2-3м вълни(ок.100 МХц) синхронизирани вероятно с индуктивна връзка(или един осцилатор, а останалите лампи служели за усилване) - съответна дължина на антената 1,1-1,5м, поради правоъгълните очертания на кутията и по-висока ефективност. Вълните са се скъсявали до 30см (ширина на затвореното пространство 15см - 1/2 дължина на вълната) приемните антени/диполи са били с дължина 15см - предполага се, че за повишаване ефективността е използвал няколко приемни антени!
 За пояснение в двуламповият осцилатор няма кондензатори - замества го капацитетът м/у електродите на електронната лампа.
Днешните полупроводникови прибори - транзистори предлагат и по-добри възможности от някогашните лампи.

Свободната енергия е решение на всики енергийни и много екологични проблеми. Тя ще замести бълващите отрова ТЕЦове и автомобили, радиоактивните АЕЦ и др. Тя ще реши проблема с недостига и високите цени на енергийните суровини, които пък увеличават цените и огранищават производството на други продукти вкл. от първа необходимост хранителни продукти, лекарства, облекла.
На практическото приложение на свободната енергия пречат енергийните монополи и корпорации. Тъй като монополите и корпорациите са част и същността на капитализма, може да се каже, че капиталистическата система е пречка за приложението на свободната енергия и спирачка за НТП.

Олихархията не иска да намали печалбите си от енергийния си монопол и пречи на научно-техническия прогрес. Te са против прогреса и новите технологии, против научно-техническия прогрес и използването на новите технологии. Капиталистите и империалистите са против научно-техническия прогрес, защото искат да имат пълен монопол над енергията и ресурсите. Те са  интелектуално ограничени хора, дегенерати, упадъчни типове, които са против прогреса на цивилизацията, науката и техниката. Те са алчни и се стремят само към власт и богатство, за това сега пречат на прогреса и използването на новите технологии.
Сега на Земята властват  капитализма и империализма. Те са противници на свободната енергия, новите технологии, на прогреса и човешката цивилизация. Те пречат на използването на новите технологии, които могат да подобрят значително живота на хората.

Капиталистите и империалистите се мъчат всячески да попречат на прогреса и научно-техническото развитие.Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 153937
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031