Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2011 16:11 - HAARP ПРО поразява ядрени ракети преди изстрелването им
Автор: sovietsojuz Категория: Политика   
Прочетен: 1532 Коментари: 0 Гласове:
3



Седмина бивши военнослужещи на САЩ неотдавна разкриха за случаи с посещения на НЛО в близост до ядрените бази на страната. Според тях чуждите цивилизации имат интерес към ядреното въоръжение на Земята.На нарочна пресконференция шестимата запасни офицери и един бивш служител във Военно-въздушните сили разказаха лично преживяни истории и наблюдения от работата си за войската и американското правителство.

По думите им НЛО-шпионажът над складовете за ядрени оръжия на Щатите започнал още в средата на миналия век. През 1967 година няколко неидентифицирани обекта, кръжали над силозите на въздушната база в Малстрьом, Монтана, в резултат на което ядрените ракети неочаквано излезли от строя.

Бившият летец от ВВС Робърт Салас е написал книга за инцидента в щата Монтана. "Базата е в безлюден район. Разбира се, точното й местоположение е законспирирано. Когато летящите чинии са кръжали над базата, бях под земята, в ракетните бункери. Не знаех какво се случва горе, когато ненадейно без каквато и да е наша намеса ракетите "Минитмен" една по една бяха деактивирани. Те просто по някакъв мистериозен начин бяха унищожени. Когато се обадих на моя командир над земята, той притеснен обясни, че над базата кръжи нажежен като огън обект с диаметър около 10 метра", разказва Салас.
Истории като тази се разказват и публикуват не за пръв път, припомня в. "Шок". Ето защо известният американски уфолог Робърт Хейстингс, организатор на пресконференцията, призовава американското правителство да разкрие публично тези засекретени случаи.

Oбяснение е това да e било причинено от системата ХААРП или подобна на нея.  Може  военните да са правили експерименти за поразяване и обезвреждане на ядрени ракети. Както виждаме успешни.
НЛО се оказва в случая  нагрята от ХААРП плазма, йонизиран въздух, койтo се получава от действието на излъчваните от ХААРП радиовълни. Това интензивно електромагнитно лъчение поразява  стратегическите ракети дори в техните бункери силози.
Експериментите са правени тайно от американската армия. Използвали свои ракети за опитите си без да информират персонала за да запазят в най-строга тайна това приложение на ХААРП. Американските служби в случая нарочно поддържат и разпространяват слуха за НЛО причинило повредите за да скрият това секретно оръжие способно да обезвреди за броени минути вражеските наземни стратегически ядрени ракети. Това оръжие не е използвано срещу друга страна  за да бъде опазено в тайна. То се пази за последния момент. Иначе ненавременно предизвикателство към противника, като обезвреждане на някоя руска ракетна база за демонстрация на сила би могло да накара руснаците за проучат проблема и да открият как се прави. Tака те биха се въоръжили със своя ХААРП система за поразяване на наземните ядрени оръжия. А това САЩ не искат.







Тагове:   haarp,   ПРО,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietsojuz
Категория: Политика
Прочетен: 184949
Постинги: 75
Коментари: 2
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930